Band

Bassist – Rob

Rob is de bassist van de band. Hij is geboren en getogen in Vleuten-De Meern. Hij heeft 8 jaar ervaring als drummer en 4 jaar actief in een coverband gedrumd. Basgitaar spelen is nu zijn passie. Zijn favoriete muziek is toch wel Rock uit de jaren 80 en 90. Regelmatig optreden, een tour in het buitenland en publiek vermaken zijn de drijfveer van deze bassist. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij een Nederlandse luchtvaart maatschappij gevestigd op Schiphol.
Bassist – Rob

Drummer – Joost

Joost is de drummer van de band. Geboren in Delft maar getogen in Woerden. Na vele jaren drumles te hebben gehad is hij een opleiding gaan doen om muzikant te worden. Passies? Muziek, superhelden en een biertje op z’n tijd. Beter gezegd: Metal, Batman en Hertog Jan.
Drummer – Joost

Gitarist – Maurice

Maurice is Geboren en getogen in de wereld stad Nieuwegein. Met 13 jaar ervaring in de gitaar wereld en de nodige oefen uurtjes scheurt hij er vrolijk op los als of het niets is. Maurice haalt zijn invloeden uit de blues, hardrock, country en nog 30 andere dingen maar dat gaat te lang duren om op te schrijven . Zijn doel bij frozenfive is de tent plat spelen en iedereen uit zijn dak laten gaan, rocken zo als het hoort. In het dagelijkse leven spendeert hij zijn tijd met gitaren en rock & roll.
Gitarist – Maurice

Leadzanger – Teun

Teun is de leadzanger en tevens frontman van de band. Zijn roots liggen in IJzendijke (Zeeuws-Vlaanderen), waar hij gedurende 10 jaar zanger/gitarist is geweest bij de coverband RakelinX. Zijn passie ligt bij de Blues, Soul en Classic Rock. Zijn ambitie is om zo veel mogelijk op te treden met de Frozen Five in Nederland en ooit een tour te maken in het buitenland.
Leadzanger – Teun